• briefpapier
  • rekenmachine
  • pand

Routebeschrijving

Komende uit richting Eindhoven via A67.

Doorrijden op A67 tot laatste afslag voor grensovergang met Duitsland. Dit is de afslag met het bord: Venlo, Kaldenkirchen, Mönchengladbach. Op de afslag bovenaan bij het stoplicht rechtsaf. Vervolgens doorrijden tot volgend stoplicht en hier rechtsaf buigen, let op hier vinden veelvuldig snelheidscontroles plaats en zijn camera’s geplaatst bij het stoplicht. U bent nu al op de Schoolweg. Huisnummer 146 bevindt zich aan de rechterkant van u. Echter voor dat u er bent moet u nog twee kruisingen oversteken. Na de tweede kruising (groot wit horeca pand aan de linkerzijde) ziet u recht vooruit het klooster Mariadal al liggen. U rijdt door tot nummer 146. Parkeren kunt u aan de linkerkant op de parkeerplaats iets voorbij 146.

Komende via het centrum van Venlo vanaf station NS.

Neem de Burgemeester van Rijnsingel (pal tegenover station NS) en blijf deze weg volgen tot aan het Europaplein (dit is de grote rotonde die u vanzelf tegenkomt). Neem de 2e afslag ( dus eigenlijk de weg rechtdoor blijven volgen) en blijf deze weg volgen tot aan het 1e stoplicht, hier linksaf buigen, let op hier vinden veelvuldig snelheidscontroles plaats en zijn camera’s geplaatst bij het stoplicht. U bent nu op de Schoolweg. Huisnummer 146 bevindt zich aan de rechterkant van u. Echter voor dat u er bent moet u nog twee kruisingen oversteken. Na de tweede kruising (groot wit horeca pand aan de linkerzijde) ziet u recht vooruit het klooster Mariadal al liggen. U rijdt door tot nummer 146. Parkeren kunt u aan de linkerkant op de parkeerplaats iets voorbij 146.

Over ons

Ons bedrijf in zijn huidige vorm is opgericht in 2006 en voortgekomen uit een fusie van een accountantskantoor en een belastingadvies- bureau, de ideale combinatie dus.

Contact

Fisc-Account
Schoolweg 146
5916 PL Venlo
Tel: 077 472 0866
E-mail: info@fisc-account.nl

Wij zijn lid van

RB noab 5flogo kleur.jpg