• briefpapier
  • rekenmachine
  • pand

Fiscus waarschuwt voor valse mail over e-mailadres boekhouding

De Belastingdienst waarschuwt ondernemers en intermediairs voor een nieuwe valse e-mail die in omloop is. De nieuwste valse mail heeft als onderwerp 'Informatie' en vraagt naar het e-mailadres van de boekhouding van een onderneming. "Open de e-mail niet, maar verwijder hem meteen," aldus de Belastingdienst.

"In de e-mail staat dat wij hebben geprobeerd om een belangrijk e-mailbericht naar de boekhouding van uw bedrijf te versturen. Omdat het adres niet blijkt kloppen, wordt u gevraagd het juiste e-mailadres van uw boekhouding terug te mailen. De e-mail is ondertekend door Geert Dirksen, Belastingdienst/Douane in Heerlen."

 


 Disclaimer: regelmatig plaatsen wij actualiteiten op onze website. Aan deze publicaties kunnen géén rechten worden ontleend, neem bij twijfel altijd contact op met een van onze medewerkers (Fisc-Account, 2016)

 

Over ons

Ons bedrijf in zijn huidige vorm is opgericht in 2006 en voortgekomen uit een fusie van een accountantskantoor en een belastingadvies- bureau, de ideale combinatie dus.

Contact

Fisc-Account
Schoolweg 146
5916 PL Venlo
Tel: 077 472 0866
E-mail: info@fisc-account.nl

Wij zijn lid van

RB noab 5flogo kleur.jpg