• briefpapier
  • rekenmachine
  • pand

Advisering

Wij verstrekken fiscale advisering op maat. Waarbij vooral ook herstructurering van de onderneming, overdracht van de onderneming, staking en estate planning onze bijzondere aandacht hebben.

advisering

Bij wijzigingen in de fiscale wetgeving bekijken wij op welke van onze cliënten een en ander toepassing kan vinden en adviseren vervolgens pro actief. Ook kunnen wij voor u alle denkbare overeenkomsten opstellen, tenzij een notariële akte wettelijk vereist is. Bij onderhandse overeenkomsten kunt u denken aan: huurcontracten, geldleningsovereenkomsten, contracten tussen de directeur-groot –aandeelhouder en de B.V., vastleggen van schenkingen, enzovoort. Voor wat betreft de onontbeerlijke samenwerking op dit gebied met externe partners maken wij nagenoeg altijd gebruik van ons vaste netwerk (notaris, advocaat, taxateur, verzekeringsdeskundige) waardoor we de lijnen met deze partijen informeel en daardoor lekker kort kunnen houden. Kortom, op elke fiscale vraag en voor elk fiscaal probleem hebben wij een passend antwoord of advies.

Over ons

Ons bedrijf in zijn huidige vorm is opgericht in 2006 en voortgekomen uit een fusie van een accountantskantoor en een belastingadvies- bureau, de ideale combinatie dus.

Contact

Fisc-Account
Schoolweg 146
5916 PL Venlo
Tel: 077 472 0866
E-mail: info@fisc-account.nl

Wij zijn lid van

RB noab 5flogo kleur.jpg