• briefpapier
  • rekenmachine
  • pand

SBR kredietrapportages vanaf 2017 verplicht bij diverse banken

In december berichtten wij hier al over het besluit van de Eerste Kamer om het elektronisch deponeren van de jaarrekening bij de Kamer van Koophandel verplicht te stellen. Een aantal grote banken, zoals ABN-Amro, ING en Rabobank, gaan deze eis nu overnemen bij het verstrekken van kredieten.

MKB-ondernemers zullen ook voor het krijgen van leningen voortaan verplicht de jaarrekening digitaal moeten aanleveren in SBR. Als de jaarrekening niet in SBR kan worden aangeleverd zal er een vergoeding betaald moeten worden. Uiteraard hebben wij de benodigde software hiervoor al in huis, vanaf 2016 deponeren we immers ook al elektronisch bij de KvK. Onze klanten hebben dus geen last van deze wetswijziging. Als u voornemens bent een krediet aan te vragen bent u ook voor de digitale jaarrekening bij ons aan het juiste adres.


 Disclaimer: regelmatig plaatsen wij actualiteiten op onze website. Aan deze publicaties kunnen géén rechten worden ontleend, neem bij twijfel altijd contact op met een van onze medewerkers (Fisc-Account, 2016)

Over ons

Ons bedrijf in zijn huidige vorm is opgericht in 2006 en voortgekomen uit een fusie van een accountantskantoor en een belastingadvies- bureau, de ideale combinatie dus.

Contact

Fisc-Account
Schoolweg 146
5916 PL Venlo
Tel: 077 472 0866
E-mail: info@fisc-account.nl

Wij zijn lid van

RB noab 5flogo kleur.jpg