• briefpapier
  • rekenmachine
  • pand

Veranderingen WGA vanaf 2017

Per 01-01-2017 vinden er enkele verandering plaats betreffende de WGA-verzekering. Onze klanten waarop deze veranderingen van toepassing zouden kunnen zijn hebben wij hierover via mail geïnformeerd.

In het kort komt het erop neer dat u wordt geacht een keuze te maken tussen een publieke verzekering via het UWV of het eigenrisico-dragerschap. Als u eigenrisicodrager wilt worden, dient u dit voor 1 oktober kenbaar te maken bij de belastingdienst.

Mocht u onze mailing gemist hebben, of om een andere reden geïnteresseerd zijn in deze problematiek, lees hem dan hier nog eens rustig na. Als u hierover nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met ons kantoor.  


Disclaimer: regelmatig plaatsen wij actualiteiten op onze website. Aan deze publicaties kunnen géén rechten worden ontleend, neem bij twijfel altijd contact op met een van onze medewerkers (Fisc-Account, 2016)

Over ons

Ons bedrijf in zijn huidige vorm is opgericht in 2006 en voortgekomen uit een fusie van een accountantskantoor en een belastingadvies- bureau, de ideale combinatie dus.

Contact

Fisc-Account
Schoolweg 146
5916 PL Venlo
Tel: 077 472 0866
E-mail: info@fisc-account.nl

Wij zijn lid van

RB noab 5flogo kleur.jpg