• briefpapier
  • rekenmachine
  • pand

Foutieve Voorlopige Aanslagen 2016

Het kan zijn dat u voor 2016 een foutieve Voorlopige Aanslag hebt ontvangen. Dit kan met name het geval zijn bij negatieve Voorlopige Aanslagen (teruggaven). Dit probleem is te wijten aan een storing bij de belastingdienst eind 2015.

Hierdoor zijn er op de aanslagen verkeerde teksten afgedrukt over een veranderde buitenland-situatie. De belastingdienst kan dit niet meer herstellen en stuurt daarom tegelijkertijd, of korte tijd later, een brief met uitleg. De strekking van de brief is dat de tekst onjuist is, maar dat de aanslag verder inhoudelijk in orde is. Zolang u zelf geen tegenactie onderneemt, zult u de teruggave gewoon gaan ontvangen.

 


 Disclaimer: regelmatig plaatsen wij actualiteiten op onze website. Aan deze publicaties kunnen géén rechten worden ontleend, neem bij twijfel altijd contact op met een van onze medewerkers (Fisc-Account, 2015)

Over ons

Ons bedrijf in zijn huidige vorm is opgericht in 2006 en voortgekomen uit een fusie van een accountantskantoor en een belastingadvies- bureau, de ideale combinatie dus.

Contact

Fisc-Account
Schoolweg 146
5916 PL Venlo
Tel: 077 472 0866
E-mail: info@fisc-account.nl

Wij zijn lid van

RB noab 5flogo kleur.jpg