• briefpapier
  • rekenmachine
  • pand

Afscheid 'blauwe envelop' (Wet EBV)

Onlangs bent u per brief op de hoogte gebracht van het verdwijnen van de bekende ‘blauwe envelop’ van de belastingdienst. Voor uw belastingzaken zult u zich voortaan met uw DigiD moeten melden bij het digitale loket van Mijn Overheid (http://mijn.overheid.nl).

De staatssecretaris streeft ernaar om voor iedereen waarvoor dit problemen kan opleveren een passende oplossing te bieden. Daarom is er een speciale hulplijn in het leven geroepen voor de Wet Elektronisch Berichtenverkeer (EBV) waar u met vragen terecht kunt. Ouderen of mensen die niet de mogelijkheid of capaciteiten bezitten om hun belastingzaken elektronisch te regelen, kunnen daarnaast iemand machtigen als belangenbehartiger.       

 


 Disclaimer: regelmatig plaatsen wij actualiteiten op onze website. Aan deze publicaties kunnen géén rechten worden ontleend, neem bij twijfel altijd contact op met een van onze medewerkers (Fisc-Account, 2015)

 

Over ons

Ons bedrijf in zijn huidige vorm is opgericht in 2006 en voortgekomen uit een fusie van een accountantskantoor en een belastingadvies- bureau, de ideale combinatie dus.

Contact

Fisc-Account
Schoolweg 146
5916 PL Venlo
Tel: 077 472 0866
E-mail: info@fisc-account.nl

Wij zijn lid van

RB noab 5flogo kleur.jpg