• briefpapier
  • rekenmachine
  • pand

BTW terugvragen uit andere EU-landen

Ondernemers die zaken doen in het buitenland kunnen de btw die ze aldaar betalen over hun kosten terugvragen via de website van de belastingdienst. Dit kan tot uiterlijk 30 september van het jaar volgend op het boekjaar. Voor het jaar 2015 is de uiterste inleverdatum dus 30 september 2016.

Om de aanvraag in te dienen heeft u een inlogcode en wachtwoord aan te vragen voor de website, deze ontvangt u dan binnen vier weken. Vraag deze dus ruim op tijd aan! Omdat de regels in de verschillende EU-landen kunnen verschillen is het terugvragen niet eenvoudig. Als u ervoor zorgt dat u in ieder geval de desbetreffende facturen netjes bewaart, kunnen onze medewerkers u ondersteunen of zelfs de complete aangifte verzorgen.

 


 Disclaimer: regelmatig plaatsen wij actualiteiten op onze website. Aan deze publicaties kunnen géén rechten worden ontleend, neem bij twijfel altijd contact op met een van onze medewerkers (Fisc-Account, 2015)

 

Over ons

Ons bedrijf in zijn huidige vorm is opgericht in 2006 en voortgekomen uit een fusie van een accountantskantoor en een belastingadvies- bureau, de ideale combinatie dus.

Contact

Fisc-Account
Schoolweg 146
5916 PL Venlo
Tel: 077 472 0866
E-mail: info@fisc-account.nl

Wij zijn lid van

RB noab 5flogo kleur.jpg